Európai Szociális Alap, felső banner
Európai Mezogazdasági Vidékfejlesztési Alap bannere
UTIRO Térségfejlesztő Egyesület
Facebook
Európai Unió bannere
Utiró Térségfejleszto Egyesület logója

Pályázatok /

Smart Solar Kft.

BEMUTATKOZÁS

A Smart Solar, fő tevékenységi köre a megújuló villamosenergia-termelés. A komplex Smart Energy Management szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás üzleti tevékenysége, kiterjed a megújuló erőforrásokon, a vállalatok számára nyújtott Smart Energy Management szolgáltatások biztosítására, különös tekintettel az energetikai rendszerek telepítésére, üzemeltetésére és karbantartására.

A vállalat kiemelt feladatának tekinti a megújuló alapú villamosenergia-termelés hazai terjesztését. Ennek megfelelően az Smart Solar Kft.-ben olyan erőművi portfóliót építettünk ki és fejlesztünk folyamatosan, amely tartalmaz a fogyasztóhoz közel telepített, megújuló energiaforrások hasznosítására épülő egységeket, villamosenergia-termelő rendszereket is.

Az Smart Solar emellett segíti, ügyfelei hatékony energiagazdálkodását annak érdekében, hogy azok a működésükkel járó környezetterhelést és energiaköltségeiket is minimalizálni tudják, valamint a gazdaságosan hasznosítható megújuló energiaforrásokat maximálisan kihasználják. A Smart Solar az energia piac egyetemes és versenypiaci szereplőinek egyaránt nyújtott szolgáltatásának alapját a smart energy management” szemlélet jelenti.


A FILOZÓFIA LÉNYEGÉT HÁROM ELEM EGYÜTTES MEGLÉTE SZEMLÉLTETI:

  • Termelési oldalon jellemzője a kiemelkedően magas hatásfokú, megújuló energiaforrások integrálása.
  • Energia tárolási oldalon magas energiasűrűségű, kis méretű és tömegű,több ezer ciklusszámú Lithium – ionos energiatárolás. 
  • Fogyasztói oldalon az energiahatékonyságot növelő és az energia-megtakarítást fokozó fejlesztések térnyerése.

KIEMELTEN KEZELJÜK:

  • Berendezéseink a legkorszerűbb műszaki és környezetvédelmi színvonalat képviselik, amelyeket világcégek állítottak elő és certifikátokkal tanúsítják a minőséget.
  • Rendszeresen vizsgáljuk vevőink megelégedettségét és észrevételeiket, véleményüket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink színvonalát. 
  • Munkatársaink szakmai képzettségét és gyakorlatát. Nagy gondot fordítunk rendszeres továbbképzésükre.

ELÉRHETŐSÉG:

  • A cég székhelye: 9735 Csepreg, Kossuth Lajos utca 19.
  • A cég fióktelepe(i): 9700 Szombathely, Semmelweis utca 4-6. 1. em. 106.