Európai Szociális Alap, felső banner
Európai Mezogazdasági Vidékfejlesztési Alap bannere
UTIRO Térségfejlesztő Egyesület
Facebook
Európai Unió bannere
Utiró Térségfejleszto Egyesület logója

Pályázatok /

Smart Solar Home Kft.

BEMUTATKOZÁS

A Smart Solar Home Kft fő tevékenységi köre a megújuló villamosenergia-termelés lakossági ügyfelek részére. A komplex Smart Energy Management szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás üzleti tevékenysége kiterjed a megújuló erőforrásokon alapuló Háztartási Méretű Kiserőművek(HMKE) rendszerek telepítésére, üzemeltetésére és karbantartására. A vállalat kiemelt feladatának tekinti a megújuló alapú villamosenergia-termelés hazai terjesztését. Ennek megfelelően az Smart Solar Home Kft.-ben olyan erőművi portfólió kiépítése és fejlesztése a célunk, amely tartalmaz a fogyasztóhoz közel telepített, megújuló energiaforrások hasznosítására épülő egységeket, villamosenergia-termelő rendszereket is.


A Smart Solar Home Kft. emellett segíti, ügyfelei hatékony energiagazdálkodását annak érdekében, hogy azok a működésükkel járó környezetterhelést és energiaköltségeiket is minimalizálni tudják, valamint a gazdaságosan hasznosítható megújuló energiaforrásokat maximálisan kihasználják.


A FILOZÓFIÁNK LÉNYEGÉT HÁROM ELEM EGYÜTTES MEGLÉTE SZEMLÉLTETI:

  • Termelési oldalon jellemzője a kiemelkedően magas hatásfokú, megújuló energiaforrások integrálása.
  • Energia tárolási oldalon magas energiasűrűségű, kis méretű és tömegű, több ezer ciklusszámú Lithium – ionos energiatárolás.
  • Fogyasztói oldalon az energiahatékonyságot növelő és az energia-megtakarítást fokozó fejlesztések térnyerése.

KIEMELTEN KEZELJÜK:

  • Berendezéseink a legkorszerűbb műszaki és környezetvédelmi színvonalat képviselik, amelyeket világcégek állítottak elő és certifikátokkal tanúsítják a minőséget. 
  • Rendszeresen vizsgáljuk vevőink megelégedettségét és észrevételeiket, véleményüket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink színvonalát. 
  • Munkatársaink szakmai képzettségét és gyakorlatát. Nagy gondot fordítunk rendszeres továbbképzésükre.

ELÉRHETŐSÉG

Székhely: 9735 Csepreg, Kossuth utca 19.