Európai Szociális Alap, felső banner
Európai Mezogazdasági Vidékfejlesztési Alap bannere
UTIRO Térségfejlesztő Egyesület
Facebook
Európai Unió bannere
Utiró Térségfejleszto Egyesület logója

Pályázatok /

Csepregi Sportegyesület (CSSE)

Csepregi Sportegyesület (CSSE)

1924-ben alakult Csepregen. Nagy hangsúlyt fektettünk a labdarúgást kedvelő és a sportolni vágyó lakosság kéréseire. Egyesületünk fő tevékenysége a labdarúgó bajnokságokban szereplő felnőtt, ifjúsági és serdülő labdarúgó csapataink edzéseinek folyamatos biztosítása és versenyeztetése. Emellett feladatunk a sakkcsapatunk edzéslehetőségének és versenyeztetésének folyamatos biztosítása, valamint a baráti körként működő, hagyományőrzéssel foglalkozó Íjász klubunk programjainak támogatása és segítése. Tevékenységünk során odafigyelünk a hátrányos helyzetű fiatalok, beleértve a kisebbségi és
rossz anyagi helyzetű családok gyermekeinek ingyenes sportolási lehetőségének rendszeres biztosítására.

Labdarúgó szakosztályunk felnőtt korosztályunk jelenleg a megyei I. bajnokságban szerepel. Rendelkezünk utánpótlás csapattal is, melynek jelenleg 84 óvodás és általános iskolai 1-2. osztályos tagja van. Céljaink között szerepel, hogy már kisgyermekkorban megszerettessük ezt a sportot, és a gyermekek a fejlődés korai szakaszában megszerezzék a technikai alapokat, mellyel erősíteni tudják akár most, akár a későbbiekben a Csepregi Sportegyesületet.

Egyesületünk folyamatosan részt vesz számos rendezvényen, sportrendezvényen, melyen lehetőséget nyújtunk ügyességi játékokkal a sport megismerésére. Ilyen esemény többek között Városi Gyermeknap, Holnapért Kupanap, Répcementi Sakkbajnokság, Civil nap, szüreti felvonulás, Mikulás Kupa, Szilveszter Kupa.

Pócza Antal elnök képviseli
Székhelyük: 9735 Csepreg Nádasdy út, Malomkert
Honlap: http://www.csse.hu/
E-mail cím: poczaandras11@gmail.com.
Telefonszám: +36 20 259 3355