Európai Szociális Alap, felső banner
Facebook
Európai Unió logó
Utiró Térségfejleszto Egyesület logója

Hírek /

Tegyünk Családunk egészségéért - Közösségfejlesztő rendezvény - Lukácsháza

Egyesületünk június 1-jén 9 órai kezdettel rendezi meg a „Térségi sportnap”, közösségfejlesztő rendezvényét immáron hagyományteremtő módon, melyet az egyesület futball pályáján bonyolít le.
A megrendezésre került korosztályos futball tornán a térségben előzetesen meghirdetett, a kicsiktől a nagyokig, aktív idősekig minden korosztályból lehetett nevezni. Vegyes csapatok, baráti társaságok is jelentkeztek.
A cél, a széles korosztály megmozgatása, a közösségi élmény adása, egészséges életmód közvetítése és a szabadidő hasznos eltöltése, a mozgás öröme volt. Az ismét rendkívül nagy érdeklődés nagy öröm volt a rendező egyesület számára. Ez biztató a jövőre nézve is, hogy kell az ilyen kezdeményezés, hiszen a mozgás összehozza a közösséget! A rendkívül színvonalas rendezvényen a győztes csapat vándorserleggel lett jutalmazva, biztosítva ezáltal a hagyományteremtő szándékot, hogy jövőre ismét sor kerüljön a megrendezésre.
A mérkőzések között, a pihenőidő alatt, helyi kötődésű ismertebb sportolók tartottak motívációs előadást, beszélgettek pályájukról. Kivetítőn sporttal kapcsolatos kisfilmeket lehetett nézni.
Az MLSZ jóvoltából az egyesület Teqball asztalt kapott, ennek apropóján, meghívott szakértő ismertette és mutatta be a sportágat, akit a vállalkozó kedvűek kisebb bajnokságra hívhattak, kis jutalom elllenében. 
A megéhezett sportolókat, szurkolókat az önkéntesek által elkészített ételek és frissítők várták. A díjátadás után pedig jó hangulatú, vidám baráti beszélgetéssel zárult az eredményes rendezvény!

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA

KÖTELEZŐ KÖZZÉTÉTEL

ESEMÉNYEK

< 2024. április >
H K SZ CS P SZO V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

PROJEKTEK